Végre kiderült, mi épül az egykori híres Anna terasz helyén

Megosztás

Bár még az építkezés elején tartanak, abban bíznak, hogy nyáron már meg is nyitná kapuit az új vendéglátóipari egység Miskolctapolcán. Remélik, újabb ékköve lesz a városrésznek.

Ami nem lesz más, mint egy cukrászda. A Minap.hu információi szerint egy hatvan fő befogadására alkalmas cukrászda épül az egykori Anna terasz helyén – ezt tudták meg a terület tulajdonosától, vagyis az Avalon Center Kft. szállodaigazgatójától. A területet két évvel ezelőtt vette meg a cég, a fejlesztéssel az a céljuk, hogy növeljék a városrész, és ezáltal Miskolc turisztikai erejét. A munkálatok még késő ősszel kezdődtek el a régi épület bontásával, most pedig már az építkezés is tart.

– Jelenleg a váz szerkezetépítési munkálatok folynak, de gőzerővel rajta vagyunk, hogy a belsőépítészeti munkálatok is elkezdődjenek – mondta Poncsák Pál.

Ahogyan az ismert, a Barlangfürdő előtti tér és az őspark tavaly újult meg teljesen. Többek között új burkolattal, új növényzettel és megújult csónakázótóval találkozhatnak a Miskolctapolcára látogatók. Tóth Róbert, az Avalon Center Kft. ügyvezetője azt mondta, szeretnék, ha a régi Anna terasz helyén felépülő cukrászda egy újabb ékköve lehetne a városnak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek